Partybus huren
Amersfoort

Willen jullie een partybus huren in Amersfoort?

Partybus huren Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Stoutenburg, Stoutenburg Noord of Woudenberg

Benieuwd naar de festivals die in Amersfoort plaatsvinden? Into The Woods in Amersfoort. Lekker dansen en genieten tussen de bomen? Wie wil dat nou niet? Of het Latinfestival Dias Latinos in de Amersfoortse binnenstad. Optredens op de Groenmarkt, Lieve Vrouwe Kerkhof, De Hof, Het Mooierplein, De Langestraat, De Varkensmarkt, De Korte Gracht en de Appelmarkt. Er trekken loop- en dansgroepen door de straten om het publiek in Caribische sferen te brengen.  Of Willems Wondere Weiland. Hier vindt je rock, metal, een jazzbandje, een rapper of een elektronische artiest. Zoek je vervoer naar deze festivals? Heb je wel eens aan een partybus gedacht. Een Partybus is geschikt voor grote gezelschappen en beschikt over een professioneel geluidssysteem, discoverlichting en kan uitgerust worden met een partykoelkast. Boek tickets voor een van deze festivals en laat je veilig afzetten door de zeer ervaren chauffeurs. Vraag een offerte aan die ook nog eens vrijblijvend is.

Mallejan Festival in Leusden

Daar is ie dan, het malle broertje van de Lange Jan. Het Mallejan Festival laat je kennis maken met wat er zoal speelt in de Nederlandse kleinkunst. Dat wordt leuk. Diverse podia doen hun deuren open. Bezoek in Nijkerk het Demis Roussos Mudeum. Een aanrader voor ieder die opgegroeid is met de piratenzenders uit de jaren 60 en 70 uit de vorige eeuw. Alles komt hier weer helder naar voren vooral Veronica maar ook de hoogtijdagen van de Nederlandse popmuziek. Iets heel anders. Ga trouwen in Nijkerkerveen. Zeg ja ik wil in Nijkerkerveen. Je keuze is een felicitatie waard, want Nijkerkerveen is een plaats om te beleven. Fairytale Drive inn Show op je bruiloft. Whow. Als je dan ook nog eens een partybus gaat huren voor dit feestvervoer is je dag super geregeld voor je bruiloftsgasten. Dat wordt echt een dag om nooit te vergeten.

Kanoën in Scherpenzeel

Wat kun je doen in Scherpenzeel met vrienden? Het is heerlijk om in de Gelderse Vallei rond te varen. Geniet van de mooie natuur. Onderweg kun je de kano aanleggen om even te pauzeren. Op de route liggen diverse stuwen waar je de kano uit het water moet tillen. Op landgoed Stoutenburg staan een aantal zweethutten opgesteld. In de open natuur wordt er gebruik gemaakt van deze alternatieve sauna’s. Best de moeite waard om naar Stoutenburg of Stoutenburg Noord te gaan. Prachtige omgeving om heerlijk te wandelen of fietsen. Wel gezellig om samen een partybus te huren, te rijden door dit prachtige landschap en je laten te laten afzetten bij Hotel Emelaar Lodge VOF De in Stoutenburg Noord voor een heerlijke overnachting.

Ventureland in Woudenberg

Ventureland, wat voorheen Brothers Open Air heette. Met weer drie stages in het vooruitzicht belooft dit een goed feestje te worden. Ventureland is een eendaags elektronisch muziekfestival in Woudenberg. Met een eclectische line-up met EDM, house, hardstyle en urban sounds, biedt het festival voor ieder wat wils. Aan het Henschotermeer mixt Ventureland een scenisch plattelandse retraite met een upbeat uitbundig dansfeest. Het festival brengt zijn setting tot leven met drie stages, elk met een eigen esthetiek, van een main stage aan het strand tot meer intiemere stages in de bossen. Maak gebruik maken van party bussen die voorzien zijn van geweldige muziekinstallatie, een echte partybus chauffeur, rookmachine, laserverlichting, disco verlichting en een gevulde koelkast. Op naar dat festival.