Partybus huren
Nieuwegein

Willen jullie een partybus huren in Nieuwegein?

Partybus huren in Nieuwegein, t Goy, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Haarzuilens, Huis ter Heide, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Odijk, Oud Zuilen, Schalkwijk, Tull en ’t Waal of Vleuten?

World of Pleasure Festival in Nieuwegein is een geweldig festival om samen naar toe te gaan. Of in ’t Goy Loeren bij de Boeren. Dit is een zomers festival met goede muziek, stoere kinderactiviteiten en bijzonder locatie theater. Een sfeervol zomerfestival vol verrassingen. Gotcha Outdoor Lasergames in Bilthoven. Laser gamen in het bos is een spannende ervaring voor jong en oud. In de bossen bij Bilthoven zijn genoeg plekken om te schuilen. Welke tactiek wordt het, rennend over de heide of sluipend achter de bomen? Vanwege de fraai gedecoreerde zalen, de centrale ligging binnen de stedelijke driehoek is Landgoed Bosch en Duin uitermate geschikt voor alle zakelijke én particuliere bijeenkomsten. Van recepties, bedrijfsfeesten en diners tot bruisende familiefeesten, verjaardagsfeesten en je kunt er trouwen. Het Waterliniemuseum Fort bij Vechten in het Fort bij Vechten bij de Utrechtse plaats Bunnik is een museum waarin aandacht wordt besteed aan de verdediging van Nederland door middel van water. Trek er op uit met familie vrienden of collega’s. Huur een partybus en ga naar één van deze geweldige trekpleisters.

Verknipt Festival en helemaal uit je dak gaan

Landgoed Vollenhoven. Op een zeer centrale plek ligt deze veelzijdige locatie, namelijk in ‘De Bilt’. Een dorp gelegen tussen Utrecht en Zeist dat zeer goed bereikbaar is voor jullie gasten die vanuit het hele land moeten komen. In de Meern vindt je het Verknipt Festival waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Een festival Onder Ons Den Dolder is een super gezellig festival. Neem een kijkje in het boerenleven bij boerderij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens. Op deze boerderij zijn geitjes en varkens te vinden en als in het voorjaar de lammetjes geboren worden is het al helemaal feest. Of neem een kijkje in Huis ter Heide in Utrecht. Genoeg keus heb je om ergens tickets voor te boeken, een partybus te huren voor gezellig reizen en er een prachtige dag van te maken.

Foute Vrienden vrijgezellenfeest

Het Podiumfestival in IJsselstein bestaat meer dan 15 jaar. In de afgelopen jaren hebben we al heel veel mooie acts en artiesten te gast gehad. Gezellig met groot en klein bowlen bij Bowling Nieuwegein om vervolgens daar te gaan tafelgrillen. In Odijk wordt het hoogtepunt bereikt voor jullie vrijgezellenfeestje met Foute Vrienden. Een super leuk uitje waar jullie geconfronteerd worden met op zijn zachtst gezegd ‘vreemde’ opdrachten. Nadat jullie gezellig even wat indrinken, strijden jullie als teams tegen elkaar. Komen jullie ongeschonden door de strijd of word je zonder pardon voor het blok gezet? Voor alle deze activiteiten kun je een partybus huren die jullie veilig afzet op de plaats van bestemming en waar je weer wordt opgehaald.

Uitwaaien aan de Lek

Fort hoppen, uitwaaien aan de Lek en heerlijk pannenkoeken eten. De fijnste plekjes van Schalkwijk en Tull en ’t Waal voor een heerlijke familiedag. In Tull en ’t Waal vindt je een circus workshop allerlei circus kunsten, en werk tegelijkertijd aan vaardigheden als communicatie en presentatie. Ga lekker een dag je shoppen in Hoog Catharijne in Utrecht ga leekker eten bij pizzeria  O’Panuozzo. Het Festival Strand in Vleuten is heerlijk om op los te gaan. Reis samen in een partybus en laat de show in de bus beginnen.