Partybus huren
Utrecht

Willen jullie een partybus huren in Utrecht?

Partybus huren in Utrecht

Er op uit naar FC Utrecht. FC Utrecht is een betaalde voetbalorganisatie die is gevestigd in het hart van het land Utrecht. Het iconische Stadion Galgenwaard is de thuisbasis van de club die in 1970 ontstond uit een fusie tussen DOS, Elinkwijk en Velox. In het seizoen 2017-2018 stelde de club, in samenspraak met al haar stakeholders, een zogeheten Manifest op. In dat document is vastgelegd waar FC Utrecht voor staat. Het vormt nog altijd de leidraad voor het doen en laten van de FC. Vanuit het hart. De kleuren van het FC Utrecht shirt zijn rood wit. Ga een partybus huren met je gezelschap en reis naar het prachtige Utrecht. Een partybus is uitgerust met een professioneel geluidssysteem en dat is te horen. Ken je het clublied van FC Utrecht? Het strijdlied gezongen door Henk Dissel. Pak die microfoon en zing het luidkeels mee. Het feestje is al begonnen zodra je de partybus in stapt. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Museum Spakenburg

Geen Spakenburg zonder klederdracht. Aan de historische haven van Spakenburg vertelt Museum Spakenburg het verhaal van de gemeente Bunschoten met drie verschillende kernen. Je vindt er veel Hollandse historie, klederdracht, visserij, het vroegere boerenleven. En wie weet loop je in het dorp zelf nog wel inwoners in klederdracht tegen het lijf. Ook kun je in een originele Spakenburgse botter de voormalige Zuiderzee op varen. Een leuk uitstapje met het bedrijf of familie. Boek tickets voor deze botter en huur een partybus. Zo kun je gezamenlijk naar de  zee reizen. Het is mogelijk een middag- of avondtocht te maken, of een compleet dagprogramma met borrel en vis te kiezen. Boeren, burgers en buitenlui, ga heen waar de wind u brengt. Zeilen met Spakenburgse botters in Bunschoten-Spakenburg leent zich ook goed voor een  familiedag of bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Eemdijk meet het kabelpontje

Eemdijk is een klein dorp aan de rivier de Eem dat in de gemeente Bunschoten ligt, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp telt ongeveer 800 inwoners. Het dorp heeft een kabelpontje, dat op zondag niet vaart. Bij dit pontje nam Drs. P in 1973 het filmpje op voor zijn lied Veerpont. Van Eemdijk naar Hoevelaken.  Een merkwaardig landgoed, Landgoed Hoevelaken. Het landgoed is drie kilometer lang, maar nog geen vierhonderd meter breed. Het Gelders Landschap houdt het landgoed met de lanen, graslanden en stukjes bos in stand. Het landgoed is vrij toegankelijk en een mooie plek om te wandelen, fietsen of om op een mooie dag in het zonnetje te luieren. Pak de trein naar station Utrecht. Stap hier een partybus in. En laat je door het prachtige landschap naar de dorpjes rijden.

Koffie en appeltaart in Hoogland

Cafetaria Petit Restaurant ´t Toetje in Hoogland. Begin je dag hier met een bakkie koffie en appeltaart en ga vervolgens Fietsboot de Eemlijn op. Je kan heerlijk het fietsen en varen combineren. Een top dagje uit voor groot en klein. Begin de dag gezellig en reis samen in een partybus. Sportbuurtkids Hooglanderveen is ook super gaaf voor de jongeren Beweeg mee. Hockey, rugby, voetbal, tikspelen en meer. Elke week is er wel iets anders bij sportbuurtkids. Zo kan je verschillende sporten proberen en ben je lekker actief na schooltijd.