Partybus huren
Zeist

Willen jullie een partybus huren in Zeist?

Partybus huren in Zeist, Bennekom, De Klomp, Ede, Ederveen, Elst, Harskamp, Lunteren, Otterlo, Renswoude, Veenendaal, Wekerom, Houten, IJsselstein, Bunnik, Vianen, Montfoort, Stichtse Vecht, Breukelen, Loenen of Maarssen?

Zin in een festival in Zeist? De Zeister muziekdagen zijn bijzonder leuk. De Jong Talent Concerten zijn een belangrijk onderdeel van de Zeister Muziekdagen. Of zin in een Familiedagje? Gezelligheid, muziek, sfeer en de stijl van Dickens. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de Dickens Fair Bennekom. Juist nu de winter in zicht is. Bierhuis De Klomp is super leuk voor je vrijgezellenavond. Wat een leuk authentiek café, prettige bediening, en zeker het eigen jenevertje “Delfts zwart” zou ik proberen.  Het Kröller-Müller Museum moet je gezien hebben. Maak een tour. Ontdek op deze tour dieren in het wild in het nationale park De Hoge Veluwe en bewonder de kunstwerken van Van Gogh. Een Rap Workshop is cool. Jij en jouw collega’s, teamgenoten, familieleden, aanstaande bruid/bruidegom of vriendengroep worden ware woordkunstenaars tijdens deze super coole Rap Workshop in Ederveen. Je leert conceptueel denken en woorden ombuigen naar ritmische klanken. Vervoer naar deze festiviteiten nodig. Huur een partybus. Vraag een offerte aan die ook nog eens geheel vrijblijvend is.

Whow, 80 soorten pannekoeken

t Pannekoekhuis Sturms in Elst Utrecht. Geniet van tachtig soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken in ’t Pannenkoekhuis Sturms. In Harskamp vindt je een overdekte vlindertuin en buitentuin. Bijzondere en prachtige vlindertuinen. Prison Escape in Lunteren, leuk voor een vrienden dagje. Als team gaan jullie proberen te ontsnappen. Om dit te kunnen volbrengen hebben jullie verschillende sleutels, codes en materialen zoals een touw en hamers nodig. Klap van de Molen. Het Vincent van Gogh Festival in Otterlo. Leuk voor een dagje met buurtgenoten. Strategisch gelegen in de Gelderse Vallei ligt te midden van een oer-Hollands landschap de Heerlyckheid Renswoude. Geniet van de intieme dorpse sfeer en de rustieke plekjes. Boek tickets voor een van deze evenementen. Huur een partybus en laat het feest in de bus beginnen. Het zij met een kopje koffie of een borrel.

Relax dag meiden

Een relaxed dagje met de meiden? Sauna de Heuvelrug met fantastische buitensauna’s, veel afwisseling zowel binnen als buiten. IJzertijdboerderij in Wekerom. Bekijk de manier van leven in de IJzertijd vanaf een uitkijkplatform en zie de akkertjes en de spieker voor het opslaan van graan. Zoek je iets voor deBourgondiërs onder ons? In het Imkerspark in Houten presenteren tientallen foodtrucks hun lekkerste gerechten. Varen het ultieme kinderuitje. Varen met Yselvaert door de vestinggracht van IJsselstein. In Bunnik vindt je de wekelijkse veemarkt op donderdag en de automarkt op dinsdag. Voor groot en klein is er dus van alles te beleven. Hoe wil je daar hee? Heel eenvoudig. Koop tickets voor je bestemming en huur een partybus. Dat is pas relaxed vervoer.

Barbie in een museum?

Barbie in een museum? ja kom kijken in Vianen. Kom 60 jaar Barbie vieren in het Stedelijk Museum Vianen. ‘s Werelds beroemdste modepop is dit jaar 60 jaar geworden. Muziekliefhebbers onder ons? Kom naar het Hollandse nachten festival in Montfoort. De gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen zijn 1 januari 2011 samengevoegd tot gemeente Stichtse Vecht. Gemeente Stichtse Vecht bestaat uit 12 kernen. Ontdek Stichtse Vecht door er naar toe te reizen met collega’s. Heel interessant. Huur een partybus en spreek af hoe je jullie dag gaan indelen.