Partybus huren
Veenendaal

Willen jullie een partybus huren in Veenendaal?

Partybus huren in Veenendaal, Rhenen, Wageningen, Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Driebergen-Rijsenburg, Doorn, Leersum, Amerongen of Maarn?

Erop uit met je vrienden naar een festival? Fuze in Veenendaal is één van de leukste festivals van ‘midden Nederland’ het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daar buiten. Het Stadspark in Veenendaal is elk jaar weer het toneel van een muzikale happening waar mensen uit heel het land naartoe komen. Muziek zoals Hardstyle, House, Urban, Techno, Freestyle, Hardcore en Deephouse vindt je op dit geweldige festival. Zin in een familiedagje? Kom naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen. Betreed de mystieke wereld van Pandasia en…nog veel meer. Het Bijenhuis in Wageningen is een bijzondere belevenis. Van bijen kunnen we nog heel wat leren. Wanneer deze ijverige werkers honing maken en ze samen werken als een super team. Nieuwsgierig? Kom kijken. Wil je graag naar een van deze attracties? Huur een partybus en reis samen naar jullie bestemming. En…..een offerte aanvragen is vrijblijvend.

Snacken en Glow Golf

Fusion Dome Fun & Food Center is een nieuw center in Ede. Ze hebben hier het arrangement snacken en glow golf. De Glow Golf bestaat uit twee delen. Er is nog veel meer te doen, oa laser gamen, klimparadijs. Drive-in Ballonfiësta in Barneveld, plek voor 50 auto’s. Inzittenden van auto’s varen in een ballon boven de Alpen en zien de meest bijzonder special shapes. Dit moet je meemaken. Een buurtvereniging dagje plannen en nog geen idee? Oude Ambachten Atelier in Nijkerk. Prachtig glas in lood vindt je hier. Een mooi oude ambachten atelier om te bezoeken. Voor reparatie en restauratie draait men de hand niet om. Plan je reis onbezorgd door een partybus te huren.

Wat is Regio Foodvalley?

Regio Foodvalley is een samenwerkingsverband in Scherpenzeel. Dit betekent dat de gemeente Scherpenzeel in de Regio Foodvalley samenwerkt met ondernemers, scholen, universiteiten en verschillende andere gemeenten waaronder Renswoude, Nijkerk, Ede, Barneveld en nog enkele. Wil je hier graag meer van weten? Kom richting Scherpenzeel. Voor de buitenliefhebbers is De Utrechtse Heuvelrug relaxed. De Utrechtse Heuvelrug ligt op een stuwwal ontstaan in de voorlaatste ijstijd. De heuvelrug is één en al bos waar gewandeld of gefietst kan worden. Er zijn heidevelden met vennetjes, stuifzanden en uiterwaarden. Hier is veel aan cultuurhistorie te vinden, zoals grafheuvels, oude engen, tabakscultuur, landgoederen en kastelen. Met geluk zie je een das of een zeldzame boommarter. In Restaurant Groenland in Driebergen-Rijsenburg is het heerlijk genieten van huisgemaakte gerechten, met eerlijke smaken, vergezeld van mooie wijnen. Groenland werkt intensief samen met lokale en biologische leveranciers.

Een partybus met sfeerverlichting en een drankje

Het Historisch Festival is een bruisend evenement op het landgoed van Museum Huis Doorn waar het verleden tot leven komt.  Van Romein tot hippie. Leuk voor een vrijgezellenavond. Beleef het Leersumse Veld bij volle maan. Maak een nachtelijke wandeling en ontdek de sfeer in het bos bij volle maan. Hoe romantisch is dit om met een paar stellen te doen. Gezellig in een partybus met sfeerverlichting en een drankje beginnen. Of combineer dit met een paar traditionele tabaksschuren in Amerongen.  Er is zelfs een Tabaksteeltmuseum, vlakbij de Andrieskerk in het oude dorp. Het museum laat de geschiedenis van de tabaksteelt in deze streek zien. In Maarn vindt je Zandereij Maarn. De afgraving is ontstaan door de winning van zand ten behoeve van de aanleg van de nieuwe spoorwegen. Kom een wat cultuur opsnuiven. Regel tickets voor een van de evenementen en maak gebruik van partybussen om samen te reizen.